Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en één van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Het maakt de spieren soepeler, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent.

30 min. € 20,- incl. BTW

45 min. € 30,- incl. BTW

60 min. € 40,- incl. BTW

Hotstone Massage

Dit is een ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmende basaltstenen. Eerst dompel ik de stenen onder in een warm waterbad. Na de legging van de hotstones op het lichaam, meestal de rug, masseer ik je verder los met de warme stenen en olie. De massage bestaat vooral uit lange rustige en ronde strijkingen. De kracht van een hotstone massage zit in de combinatie van warmte en beweging. Daardoor werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Deze massage wordt niet in de zomer gegeven. Het lichaam moet bij deze massage de opgenomen warmte van de stenen kwijt kunnen. Bij hoge temperaturen krijgt het die kans niet, waardoor er negatieve bijwerkingen kunnen optreden.

45 min. € 37.50 incl. BTW

60 min. € 47.50 incl. BTW

Stoelmassage

Een stoelmassage is laagdrempelig doordat het over de kleding heen gegeven wordt, terwijl je op een speciale ergonomische stoel zit. Tijdens de standaard stoelmassage van 30 minuten worden hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd. Indien gewenst kan ik ook de benen meenemen en dan zal ik totaal 45 minuten bezig zijn. De stoelmassage bestaat uit het behandelen en masseren van drukpunten verdeeld over het bovenste deel van het lichaam. Het stimuleert de doorbloeding in de weefsels. Na de stoelmassage kun je met nieuwe kracht en energie weer vooruit. Heb je pijnklachten, dan krijgen die gebieden (indien gewenst) extra aandacht.

30 min. € 20,- incl. BTW

45 min. € 30,- incl. BTW

Cadeaubonnen

Van al deze arrangementen kunnen ook cadeaubonnen worden aangeschaft. De bonnen worden feestelijk verpakt en kunnen worden opgehaald, of tegen een kleine vergoeding worden bezorgd of opgestuurd.