Ik heb nog nooit een massage gehad, hoe werkt het?

Ik masseer met olie op de huid dus is het handig om zoveel mogelijk uit te trekken, maar natuurlijk altijd tot waar je je prettig bij voelt. Voor de klanten die liever hun kleding aanhouden is er de mogelijkheid om een stoelmassage te boeken, hier wordt over de kleding heen gemasseerd. Je bent constant toegedekt met handdoeken en ik sla alleen de handdoeken open op de plek waar gemasseerd wordt. Tijdens de massage kun je altijd aangeven als je je eventueel ergens niet prettig bij voelt, daar wordt dan rekening mee gehouden. Er wordt geadviseerd om je sieraden af te doen zodat ik nergens achter blijft haken en ik je niet kan bezeren.

Waarom vindt er een intake plaats tijdens de eerste behandeling?

Tijdens de eerste afspraak zal er een intake gesprek plaats vinden. Via dit persoonlijke en strikt vertrouwelijke gesprek worden klachten, behoeften en/of wensen besproken. Het intakegesprek zal ongeveer 10-15 minuten in beslag nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist verstrekken van deze (medische) informatie. Op basis hiervan kan de massage op een verantwoordelijke en veilige manier worden gegeven. Bij wijzigingen in de situatie ben je zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

En verder:

  • Indien er sprake is van lichamelijke of geestelijke aandoeningen, blessures, behandeling door arts/specialist en/of medicijngebruik, dan dien je dit voor de massage aan mij te melden.
  • Indien je zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, dien je dit voor de massage aan mij te melden.
  • Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam) mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan je arts voordat je een afspraak maakt.
  • Praktijk No. 8 is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen.
  • Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van mijn massages. Clienten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.